Márk-Bádog logó

Szolgáltatásaink

A kiváló minőség nálunk alapkövetelmény!

Bádogos munkák

Bádogosként teljesítjük kívánságait a kiváló minőségű vízelvezető rendszerek és más lemezmegmunkálások terén. Szakembereink biztosan megtalálják a megfelelő megoldást minden követelményhez. Csak kiváló minőségű lemezeket használunk, például acél, alumínium, titán-cink és réz lemezeket, valamint rozsdamentes lemezeket az egyedi megoldások hosszú távú élvezetéhez. Gyártunk ablakpárkányokat, kéményszegélyeket és burkolatokat, függő és fekvő ereszcsatornákat, rejtett csatornákat, orom-, és fal szegélyeket, illetve egyéb szegélyeket.

Tetőfedés

A fém tetőfedés elegáns és tartós alternatívája a többi tetőfedésnek, és a legtöbb esetben egyedileg igazodik az Ön igényeihez. A fémlemezből készült tető karbantartásmentes és időtlenül gyönyörű…
A fémből készült fedés szinte minden tetőformához igazítható, és hosszú évtizedekig rendkívül ellenáll az időjárásnak is. A különböző anyagok sokfélesége kevés kívánnivalót hagy maga után a tervezésnél. Akár a klasszikus természetes felületek, akár a divatos színes bevonatok széles választékot kínálnak a tervezőnek.
Minden típusú tetőnél számíthat tudásunkra és műszaki szakértelmünkre. Akár új tetőre vagy a régi cseréjére van szüksége, mi speciális ismeretekkel és kivitelezéssel állunk a rendelkezésére. A tetőfedéshez is, mint minden máshoz mindig csak a legjobb anyagokat használjuk.

Homlokzatburkolat

A homlokzatburkolat nemcsak megvédi a falazatot a külső időjárási viszonyok okozta lehetséges károktól, hanem hozzájárul az adott épület megjelenésének javításához is. Professzionális megoldást kínálunk a szükséges hátsó szellőzéshez és a homlokzatok kialakításához. Ennek hatékonynak kell lennie a környezeti hatásokkal szemben, de fontos, hogy esztétikailag is vonzó legyen és harmonikusan illeszkedjen a helyszínhez és a tájhoz.

hajlitó

Egyedi gyártás

Vállaljuk egyedi méretű és formájú szegélyek gyártását 6,1 méterig.

hajlitó

Profilozás

Állókorcos lemezfedés előprofilozása, akár a helyszínen is.